Skellefteå Kraft Omdöme

Aktuellt elpris

 • 100 % förnybar energi
  Få ned kostnaden per bostad
 • Billigt elpris
  Slipp hantera fakturor och administration
 • Bli Klimatsmartare
  Välj klimatsmart och förnybar el


Skellefteå Kraft Omdöme

Står du i begrepp att byta till ett nytt elbolag och överväger Skellefteå Kraft. Skellefteå kraft är ett av SVeriges mest populära elbolag enligt många mätningar. Skellefteå kraft ägs av Skelelfteå kommun.

För att kunna utvärdera Skelelfteå kraft som bolag bör du själv fundera på vilka kriterier som är viktiga för dig i ditt val av elbolag och elavtal. Denna artikel är tänkt att ge dig en bra grund i ditt val av elbolag.

Enligt Reco Har Skellefteå kraft 4.5 i betyg

Fördelar med Skellefteå kraft
 • 100% förnybar energi
 • Lågt elpris
 • Bra kundservice

För att ge en inblick i vad det skulle kosta för dig om du skaffade Skellefteå kraft beror av priset. Det första man bestämmer sig för är vilken typ av avtal man bör ha.

Vad passar dig och din livssituation bäst? De flesta svenskarna har ett rörligt elpris avtal vilket följer elprismarknaden. För att göra ett elpris estimat har vi gjort ett räkneexempel.

Skellefteå kraft pris

Priset beror av din typ av bostad. Har man en lägenhet eller hus vill man ha rörligt eller fast?

I detta exemplet har man beräknat elpriset på ett rörligt elpris. Det aktuella rörliga elpriset med skellefteå kraft är:

30.51 öre/ kwh


En bostad med hus omsätter i genomsnittt mellan 12 000 kwh - 20 000 kwh . Ska man beräkna ett elpris (enbart den del av elpriset som beror av din konsumtion) skulle det hamna på:

20 000 kwh * 0,44 = 8800

8000 kr per år

Nykundsrabatt

Skellefteå kraft erbjuder dessutom ingen månadsavgift de första 6 månaderna.Till Skellefteå kraft!