t


Skellefteå kraft uppsägning

Hur säger man upp elavtal Skellefteå kraft?

Säga upp sitt elavtal med Skellefteå kraft?

Om du tänkt hoppa på ett elavtal med billigare elpris än Skellefteå kraft eller bara ska flytta och måste säga upp ditt elavtal så förklarar den här artikeln allt du behöver veta.

Uppsägningstid fast elavtal - Skellefteå Kraft

Om du har ett fast elavtal så är det tänkt att du ska vara binden för de månaderna som du har tecknat. Vill du säga upp elavtalet innan denna tid har löpt ut så kan du alltid testa att kontakta Skellefteå Kraft för att se om de går med på det hela. Vissa elbolag är nämligen schyssta och betalar inte ut någon straff- eller brytavgift till dig som kund. De tänker att de kan ha mer att tjäna på att få tillbaka dig längre fram.

Uppsägning rörligt elavtal

På det rörliga elavtalet har Skellefteå Kraft en månad uppsägningstid vilket är rätt standard om man ser till branschen. Tänk på att säga upp ditt elavtal en månad innan du flyttar, dvs om du inte är kvar i samma nätområde då det kan gå att flytta med ditt elavtal. Det är viktigt att du inte ingår något nytt elavtal inom den månaden som ditt gamla elavtal hos Skellefteå Kraft fortfarande gäller.

Kolla med det nya elbolaget om det bästa datumet för ditt nya elavtal men som regel kan de både hjälpa dig säga upp ditt gamla elavtal och time:a in så att din nya el är påslagen direkt när ditt elavtal går ut.

Uppsägningsprocessen hos Skellefteå Kraft

  1. Kolla med det nya elbolaget du tecknat elavtal med om de sagt upp ditt Skellefteå Kraft elavtal
  2. Logga in i Skellefteå Krafts kundcenter för att se om ditt elavtal är uppsagt.
  3. Ta kontakt med Skellefteå kraft så hjälper de dig säkert med uppsäningen över telefon eller mail
Vilket elbolag ska jag välja efter jag sagt upp Skellefteå Kraft

Detta beror helt på dina preferenser med det bästa tipset är helt klart att använda jämförelsetjänster av elavtal då dessa pressar bolagen mot varandra och då kör de kampanjer för att du ska få bäst elpris. Se till så att du jämför vad Skellefteå Kraft har för elpris här och nu med vad du kan få av den nya leverantören så du vet om det var rätt beslut att säga upp ditt elavtal med dem. Skellefteå Kraft brukar ha helt okej pris beroende på om de kör kampanj eller ej men det kan finnas både billigare och dyrare elavtal än dem. Ibland kanske Skellefteå Kraft också kan toppa listorna. Det beror helt på vad de kör för pristaktik när du ska välja nytt elavtal. Sådär nu ska ditt elavtal hos Fortum vara uppsagt! Teckna nytt elavtal med annat elbolag Efter att du sagt upp ditt elavtal med Fortum så är det viktigt att teckna nytt elavtal. Det du kan göra då är att utnyttja jämförelsetjänster för att få nykundrabatt med ett annat elbolag. Fortum har ofta kampanjer så om du vill komma tillbaka dit i framtiden kan du ju hålla utkik efter dessa. Hitta Elavtal nu

Elavtal att välja när du sagt upp ditt nya


Här är populära elbolag. Exakta elpriser finner du på länken "se elavtal" som tar dig till elbolagets hemsida där du kan läsa mer.

Telge Energi

Fri månadsavgift 12 mån

Telge energi är ett elbolag som fokuserar på framtiden och hållbarhet är ett ledord.

  • 100 % förnybar energi
  • Märkt Bra miljöval
  • Certifierad i Schysst elhandel

Miljö    Läs Omdöme   

Se pris på telgeenergi.se

Fortum

NYKUNDSRABATT 500 kr

Fortum arbetar för en hållbar framtid och är ett stort elbolag som många i Sverige använder sig av. De jobbar med att utveckla miljövänliga och förnybara energisystem. Uppsägningstid 1 månad. Likt Telge energi är Fortum certifierade i schysst elhandel.

Miljö    Läs Omdöme   

Se pris på Fortum.se

Göta Energi

6 månaders bindningstid.

Läs Omdöme   

Se pris på Gotaenergi.se

Elbyte

Jämför olika elavtal på Elbyte.se, en markandsplats för elavtal och elbolag.

Miljö   

Till Elbyte.se

Om ni tycker att denna guide har varit till hjälp får ni gärna dela med er av innehållet. Elval reserverar sig för eventuella felskrivningar.
Om Elval

Elval är en hemsida som hjälper dig tänka kring ditt val av elbolag och elpris. Hos elval kan du inte göra några elbyten utan vi samarbetar med jämförelsetjänster.

Varför byta elbolag?

Slipp betala pengar i onödan till elbolag. Byt elbolag kontinuerligt och spar pengar.

Tips för att spara pengar

* Minska elkonsumtionen
* Byt elbolag ofta
* Energieffektivsera ditt hem